Podkategorie
Jedyna w Polsce marka cejlońskiej herbaty posiadająca identyfikowalne pochodzenie. Herbata jest ręcznie zbierana i pakowana na Sri Lance. Pochodzi z regionu Bogawantalawa - nazywanego Złotą Doliną Herbaty Cejlonu ze względu na unikalną jakość rosnących tak krzewów.
Organiczne herbaty japońskie najwyższej jakości. Pakowane w Japonii, z regionu Shizuoka.
Herbata czarna, liściasta, z kawałkami mango i papai oraz naturalnym aromatem brzoskwini, truskawki i pomarańczy, z plantacji Bogawantalawa (złotej doliny cejlońskiej herbaty) na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu. Mocno owocowa.
Herbata zielona, liściasta, najwyższej klasy GPSP, z dodatkiem skórki cytryny oraz pomarańczy naturalnego olejku cytrynowego, kwiatów nagietka, naturalnego olejku limonki i mięty. Napar najwyższej jakości zielonej herbaty w połączeniu z wonną skórka cytryny i pomarańczy, wzbogacony naturalnymi olejkami cytrusowymi oraz odświeżającą miętą tworzą...
Organiczna Herbata Japońska Houjicha, z certyfikowanych upraw w japońskiej prowincji Shizuoka. Waga 50g. Pakowana w Japonii. Termin minimalnej trwałości 28.02.2025r.
Organiczna Herbata Japońska Bancha, z jesiennego zbioru, wysokiej jakości, z certyfikowanych upraw w japońskiej prowincji Shizuoka. Waga 100g. Minimalna data trwałości: 28.02.2026r.
Organiczna herbata Japońska Matcha Kikyou, pochodząca z młodych liści ze starannie wyselekcjonowanych krzewów, z certyfikowanych upraw w japońskiej prowincji Shizuoka. Zapakowana w torebkę. Waga 100g. Herbata pochodzi z pierwszego zbioru i jest pakowana w Japonii. Data minimalnej trwałości: 28.02.2025r.
Herbata czarna, liściasta, z kawałkami mango oraz naturalnym aromatem mango, z plantacji Bogawantalawa (złotej doliny cejlońskiej herbaty) na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu.
Organiczna Herbata Japońska Genmaicha (zielona herbata z prażonym ryżem), wysokiej jakości, z certyfikowanych upraw w japońskiej prowincji Shizuoka. Waga 100g. Termin minimalnej trwałości 28.00.2025r.
Herbata zielona liściasta typu sencha, z płatkami róży, kawałkami cytryny, szafranem, ciętą wanilią oraz naturalnym aromatem pomarańczy, truskawki i wanilii, z plantacji Bogawantalawa (złotej doliny cejlońskiej herbaty) na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu.
Herbata zielona, liściasta, z kwiatami jaśminu oraz naturalnym aromatem jaśminu, z plantacji Bogawantalawa (złotej doliny cejlońskiej herbaty) na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu.
Herbata czarna, liściasta, z cynamonem, imbirem, kardamonem, gałką muszkatołową, gożdzikami oraz naturalnym aromatem Chai, z plantacji Bogawantalawa (złotej doliny cejlońskiej herbaty) na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu. Aromatyczna, z lekką ostrą nutą.
Organiczna Herbata Japońska Matcha Genmaicha (zielona herbata z prażonym ryżem i dodatkiem Matchy), wysokiej jakości, z certyfikowanych upraw w japońskiej prowincji Shizuoka. Waga 100g. Pakowana w Japonii. Termin minimalnej trwałości 31.05.2024.
Herbata czarna liściasta FBOP (łamane długie i grube liście), z plantacji Bogawantalawa na Sri Lance, ręcznie zbierana, przetwarzana i natychmiast pakowana dla zatrzymania wspaniałego smaku i aromatu.